Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Rooftrack


Rooftrack is begin 2008 gelanceerd en is een initiatief van WoningNet, met als doel het meest complete en betrouwbare aanbod van betaalbare vrije sector huurwoningen te tonen.

De Engelse vertaling van Rooftrack is mede mogelijk gemaakt door IN Amsterdam. (voormalig Expatcenter Amsterdam) IN Amsterdam is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en Almere en de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Actueel woningaanbod
Rooftrack is actueel en betrouwbaar. Je ziet huurwoningen die direct te huur zijn van woningcorporaties en professionele vastgoedbeheerders uit heel Nederland. Het woningaanbod wordt door de woningaanbieders zelf geplaatst, dus je krijgt altijd de meest actuele informatie uit eerste hand.

Informatie over de woonomgeving
De woningen zie je via advertenties in het woningaanbod. Op Rooftrack vind je niet alleen informatie over de woning en de directe woonomgeving, maar ook over voorzieningen en de buurt. Via Google Street View kunt u direct vanuit de woningadvertentie een kijkje nemen in de buurt en Google Maps toont zogeheten points of interest: de diverse voorzieningen in de buurt. Zoals de aanwezigheid van openbaar vervoer, kinderopvangmogelijkheden, winkels en medische instellingen. Handige informatie die kan helpen bij het bepalen van je keuze.

Gratis persoonlijk profiel
Op Rooftrack kun je gratis een persoonlijk profiel aanmaken. Hierin staan je gegevens en woonwensen. Je kunt aangeven in welke plaats je wilt wonen, welk  type woning je zoekt en de gewenste huurprijs. Na het inloggen zie je automatisch de woningen die passen bij  je gegevens en woonwensen.

Je persoonlijke profiel kun je via Inschrijven aanmaken. Wij wensen je veel succes met je zoektocht naar een (nieuwe) woning.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een vrije sector huurwoning?

Een vrije sector huurwoning is een woning met een netto huurprijs vanaf  € 720,42.
Vrije sector huurwoningen worden meestal niet verdeeld volgens gemeentelijke regelgeving en er is geen Huisvestingsvergunning voor nodig.
Je kunt  een vrije sectorwoning per direct huren

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag via het contactformulier Dank u wel voor uw reactie
Kan een particuliere huiseigenaar een vrije sector huurwoning aanbieden op Rooftrack?

Dat is niet mogelijk. Rooftrack werkt alleen samen met woningcorporaties en professionele vastgoedbeheerders.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag via het contactformulier Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag via het contactformulier stellen.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.