Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Een woning zoeken


U kunt met en zonder persoonlijk profiel het woningaanbod van Rooftrack doorzoeken. Zoeken doet u door op Woningaanbod te klikken.

Bent u ingelogd? Als u op Woningaanbod klikt, krijgt u automatisch alle woningen te zien die aan uw opgeslagen woonwensen voldoen. Links op het scherm staan uw woonwensen met daarbij de mogelijkheid om deze te wijzigen.

Ook als u niet bent ingelogd kunt u het woningaanbod bekijken. Aan de linkerkant van uw scherm krijgt u in dit geval alle woonwensen te zien waaruit u kan kiezen. Zo heeft u de mogelijkheid een gemeente, plaatsnaam, wijk of buurt te selecteren, maar ook specifieke kenmerken als het soort woning, de oppervlakte en het aantal kamers.

Verder heeft u altijd de mogelijkheid om ‘vrij’ te zoeken: in het veld Snel zoeken op de homepage vult u een plaats of de gewenste prijsklasse in. Klik vervolgens op zoeken en u krijgt de woning(en) te zien die aan uw opdracht voldoen.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.